Ett stycke blaj

En googling på ordet ”Blaj” ger oss en rumänsk ort på 20 000 invånare och från wiktionary hämtar jag ”blaj. (slang) något fullständigt oviktigt, irrelevant och fånigt. Synonymer: fånighet, nonsens, strunt, trams”. Jag som trodde att det var ett eget, genialt, påhittat ord från mig som jag dessutom givit betydelsen av just något fullständigt oviktigt. Ibland är det alldeles för enkelt att lura sig själv.

En kort livssummering så här på måndag morgonen ger mig följande: Ett av två nya jobb är påbörjade, det andra har jag möte om imorgon. Min första affiliatesite är registrerad och påbörjad med mål om smyglansering i slutet av Maj. Börshumöret var helt okej under April månad och vi ligger i familjens totala sparande på minus ca 2,2% YTD jämfört med OMXSGI som är minus 12,7% under samma period. Solen skiner ute dom flesta dagarna, våra familjer håller sig friska än så länge och just nu sitter jag utanför kontoret med nyckeln kvarglömd hemma. Jag vaknade (väcktes…) på rätt sida i morse och livet är fullt av möjligheter, det är bara fånga dom och skapa ditt drömliv. Den glömda nyckeln gav ett perfekt tillfälle för reflektion och tacksamhet över vad jag har i mitt liv.

Löpningen då?
Idag blir det en löppass hem från kontoret vid 17-tiden. Ska försöka ta en liten omväg så att jag får ihop 10,5 km och då inkasserar en vilodag. Kroppen har träningsvärk efter gårdagens bergsklättringslöpning.

Slutblajjat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *